Norsk særpreg!


Skarhus har designet hus- og hytte-modeller fra 2010. Våre modeller utmerker seg med skandinavisk inspirert design og enkle konstruksjoner basert på norsk byggeskikk, som gir hus og hytter med særpreg uten at det koster for mye.

Vårt utvalg består av 30 spennende husmodeller og 24 like spennende hyttemodeller fra tradisjonell til moderne stil. Vi har også mange modeller med utleie, tomannsboliger og boliger som egner seg i rekke.

Hvem som skal oppføre huset/hytta er valgfritt, man står dermed fritt til å innhente tilbud fra flere lokale byggmestere.

Disse har vanligvis også kompetanse til å byggesøke, om ikke anbefaler vi at Arkoconsult AS står for prosjektering/søknad og evt byggeledelse.

Basert på tilbakemeldinger fra kunder opparbeider vi oss oversikt over gode byggmestere. En av disse er Berge Sag og Trelast AS som kan levere våre modeller i utvalgte deler av landet, ta kontakt med Jarle Troland ved Berge Sag og Trelast AS.

Bruk gjerne nedtrekksgardinene øverst på siden eller filteret “VELG HUS/HYTTE” til høyre for å finne din favorittmodell!

PS! Du kan også lete blant tidligere modeller, se: “Tidligere modeller”

Les mer på nedtrekksgardinen “OM OSS”  og ta kontakt!

 

© Copyright Skarhus | Nettløsning fra Maksimer